Close sidebar
Close sidebar

Trei femei și un bărbat au fost trimiși în judecată într-un dosar ce vizează jefuirea unui străin

Poliţiştii propun trimiterea în judecată a trei tinere şi a unui bărbat, într-un dosar vizând jefuirea unui cetăţean străin. Acesta chemase într-un apartament o femeie pentru servicii sexuale şi a fost tâlhărit.

Georgiana Balaban,

Un bărbat din Pakistan a fost jefuit de trei români.

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițiștii argeșeni au finalizat ancheta deschisă în urma reclamației unui bărbat din Pakistan potrivit căreia a fost jefuit de două femei şi un tânăr, după ce a chemat într-o locuinţă o prostituată. În dosar, o a treia femeie a fost pusă sub acuzare, pe motiv că a încercat să îi inducă în eroare pe anchetatori, depunând mărturie mincinoasă.

Ce au anunțat oamenii legii

Conform datelor furnizate de IPJ Argeș, polițiștii de la Investigații Criminale Piteşti propun procurorilor trimiterea în judecată a trei femei şi a unui bărbat, într-un dosar de tâlhărie calificată şi mărturie mincinoasă.

Citește și: O armă căutată de autoritățile italiene a fost găsită asupra unui bărbat din Brăila

Dosarul a fost deschis după tâlhărirea unui cetățean pakistanez, care în luna Ianuarie a acestui an a chemat într-o locuinţă din Piteşti o prostituată.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Citește și: Trei bărbați au fost arestați pentru tăiere fără drept de arbori, furt de arbori şi fals informatic

Două dintre femei, una dintre ele minoră, şi un bărbat l-au atacat pe pakistanez cu un spray lacrimogen şi i-au furat o borsetă în care acesta avea 10.000 de euro, împărțind banii între ei.

Citește și: Jaf de zile mari în Argeș: Mai multe anvelope în valoare de 100.000 de euro au fost furate din curtea unei firme

Pe parcursul audierilor, o a treia femeie, o tânără de 22 de ani din Bucureşti, a fost pusă sub acuzare pentru mărturie mincinoasă. Inițial, bucureşteanca a fost audiată ca martor, însă a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori, motiv pentru care a devenit inculpat.

Citește și: Percheziții în Bihor! 30 de persoane sunt suspectate că au înscenat accidente rutiere pentru a încasa asigurări

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI