Potrivit ziarului italian La Repubblica, cei 25 de români trăiau într-o clădire abandonată, de 40 de metri pătraţi, cu o singură baie. Instalaţia electrică era improvizată şi reprezenta un pericol, iar bucătăria era în afara casei, în aer liber.
Cu toate acestea, fiecare dintre ei era obligat să plătească o chirie de 60 de euro pe lună.
Romanii lucrau la ferme, restaurante sau ingrijeau batrani, pentru care erau platiti cu 3 euro pe luna.
Banii, in schimb, erau incasati de doi italieni si un roman, sefii retelei infractionale care i-a adus pe muncitori in Romania.
Ei le dadeau muncitorilor la sfarsitul lunii o suma foarte mica de bani.
Autorităţile italiene i-au arestat pe cei trei capi ai reţelei, care riscă între cinci şi opt ani de închisoare, pentru trafic de persoane şi exploatare. Operaţiunea a venit la finalul unei anchete lansate în octombrie 2015, care s-a încheiat în aprilie, scrie news.ro.

Potrivit ziarului italian La Repubblica, cei 25 de români trăiau într-o clădire abandonată, de 40 de metri pătraţi, cu o singură baie.

Instalaţia electrică era improvizată şi reprezenta un pericol, iar bucătăria era în afara casei, în aer liber. Cu toate acestea, fiecare dintre ei era obligat să plătească o chirie de 60 de euro pe lună.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Romanii lucrau la ferme, restaurante sau ingrijeau batrani, pentru care erau platiti cu 3 euro pe luna.

Banii, in schimb, erau incasati de doi italieni si un roman, sefii retelei infractionale care i-a adus pe muncitori in Romania. Ei le dadeau muncitorilor la sfarsitul lunii o suma foarte mica de bani.

Autorităţile italiene i-au arestat pe cei trei capi ai reţelei, care riscă între cinci şi opt ani de închisoare, pentru trafic de persoane şi exploatare.

Operaţiunea a venit la finalul unei anchete lansate în octombrie 2015, care s-a încheiat în aprilie, scrie news.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si