Close sidebar
Close sidebar

România a anunțat NATO că îl propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General al Alianței- SURSE

România ar fi anunțat în mod oficial NATO că îl va propune pe Klaus Iohannis ca Secretar-General al Alianței, spun sursele citate de Antena 3 CNN.

Madalina Grigore,

România a anunțat NATO că îl propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General al Alianței- SURSE


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Surse Antena 3 CNN au declarat că aliații NATO au fost anunțați în mod oficial de propunerea României care prevede ca președintele Klaus Iohannis să ocupe funcția de secretar-general al Alianței.

Klaus Iohannis ar putea ajunge să fie secretar-general al NATO

Anunțul vine în contextul în care în trecut Klaus Iohannis a exprimat public disponibilitatea sa de a prelua șefia NATO.

Informația a fost publicată și de jurnalista Bloomberg, Jennifer Jacobs, corespondent la Casa Alba, într-o postare pe X.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"România i-a notificat pe ceilalți membri NATO că intenționează să îl nominalizeze pe președintele țării, Klaus Iohannis, drept candidat pentru funcția de secretar general al NATO. Va complica efortul celorlalți aliați de a-l instala pe Mark Rutte ca viitor secretar general", a scris Jacobs pe X.

Administrația Prezidențială a declarat, că "nu comentează zvonuri".

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat că este un subiect de interes și că a fost întrebat, deja, și de presă internațională, dar că nu are un răspuns pe acest subiect, din partea Executivului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI