Tricolorii au facut o partida modesta, dar cu un dram de noroc si cu mai multa concentrare puteau chiar sa castige partida daca Nicusor Stanciu nu rata o lovitura de la 11 metri in minutul 90+6 al meciului.

Nationala pregatita de neamtul Cristoph Daum a reusit sa deschida scorul prin Adi Popa in minutul 85, dar bucuria de pe Cluj Arena nu a tinut decat 2 minute pentru ca Muntenegru a egalat prin Jovetici (87).



In ultimele secunde ale partidei, Claudiu Keseru a reusit sa obtina o lovitura de pedeapsa, dar Nicusor Stanciu, jucatorul proaspat transferat de Steaua la Anderlecht pentru 10 milioane de euro, a executat extrem de slab si a trimis mingea in tribunele stadionului.

In grupa noastra s-au mai disputat ieri alte doua partide. Danemarca a reusit sa castige, 1-0, in fata Armeniei, iar Polonia a remizat, 2-2, in Kazahstan.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si