Close sidebar
Close sidebar

Romania a remizat, 1-1, cu Muntenegru in debutul preliminariilor Campionatului Mondial din 2018

Nationala Romaniei a inceput preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia cu o remiza, 1-1, in fata selectionatei Muntenegrului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tricolorii au facut o partida modesta, dar cu un dram de noroc si cu mai multa concentrare puteau chiar sa castige partida daca Nicusor Stanciu nu rata o lovitura de la 11 metri in minutul 90+6 al meciului.

Nationala pregatita de neamtul Cristoph Daum a reusit sa deschida scorul prin Adi Popa in minutul 85, dar bucuria de pe Cluj Arena nu a tinut decat 2 minute pentru ca Muntenegru a egalat prin Jovetici (87).

In ultimele secunde ale partidei, Claudiu Keseru a reusit sa obtina o lovitura de pedeapsa, dar Nicusor Stanciu, jucatorul proaspat transferat de Steaua la Anderlecht pentru 10 milioane de euro, a executat extrem de slab si a trimis mingea in tribunele stadionului.

In grupa noastra s-au mai disputat ieri alte doua partide. Danemarca a reusit sa castige, 1-0, in fata Armeniei, iar Polonia a remizat, 2-2, in Kazahstan.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI