Romania: Tatarusanu- Benzar, Sapunaru, Chiriches, Tosca, Latovlevici (Rotariu '76)- Pintilii, R. Marin- Stanciu- Chipciu (Ivan '86), Keseru (Alibec '63). Selectioner: Christoph Daum.

Danemarca: Schmeichel- Kjaer (M. Jorgensen '46), Vestergaard, A. Christensen- Ankersen, Kvist, Schone (Braithwaite '70), Delaney, Durmisi- Eriksen, Cornelius. Selectioner: Age Hareide.

Cartonase galbene: Pintilii '90+1/ Cornelius '45, Ankersen '60.

Arbitri: Martin Atkinson (central), Stephen Child, Stuart Burt (asistenti)- Anthony Taylor (rezerva)- toti Anglia.

La partida de pe Cluj Arena au asistat 26.895 de spectatori, dintre care 300 de fani danezi.

Fundasul Cristian Sapunaru a declarat, duminica seara, ca nationala Romaniei a evoluat bine 75 de minute in meciul cu Danemarca, subliniind ca remiza ii ajuta doar pe danezi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Cred ca am facut un meci destul de bun, e pacat, o victorie ne apropia de primul loc. In primele 75 de minute am facut un meci bun, apoi nu stiu ce s-a intamplat. Vom lupta pana in ultima secunda. Concluzia serii: este un egal pentru Danemarca", a declarat Sapunaru la TVR.

Capitanul echipei nationale a Romaniei, Vlad Chiriches, a declarat, duminica, dupa remiza din meciul cu Danemarca, scor 0-0, ca e o seara trista deoarece "tricolorii" s-au indepartat putin de locurile fruntase.

" Nu e o seara foarte buna. Ne-am indepartat putin de locurile fruntase, e o seara trista. stiam ce ne asteapta, stiam ca trebuie sa castigam. Ne-am pus mari sperante, dar nu a fost sa fie. Am ratat 2-3 ocazii de gol in prima repriza. Danezii foarmeaza o echipa puternica, dar nu una de speriat. E un egal care nu ne ajuta. Avem un program dificil si din pacate nu ne-am castigat punctele acasa. A fost un sistem nou de joc si am incercat sa ne adaptam. E nevoie de mai mult timp pentru a intelege principiile acestui sistem", a spus Chiriches la TVR 1.

Selectionerul nationalei Romaniei, Christoph Daum, a declarat, duminica, dupa remiza din meciul cu Danemarca, scor 0-0, ca totul este posibil in grupa E de calificare la Cupa Mondiala din 2018.

"Am pregatit meciul sa castigam trei puncte, dar nu am obtinut decat unul. Cred ca am fi avut mai multa nevoie de noroc in prima repriza. Toti jucatorii au fost motivati, dar in repriza a doua nu am mai pus presiune la fel ca in prima parte. Daca ne uitam la clasament, totul este posibil. Trebuie sa continuam sa-i facem pe jucatori sa evolueze mai bine. Trebuie sa avem mentalitatea de a juca pana in minutul 90. Trebuie sa-i facem pe jucatori mai puternici.

Cu o singura victorie se poate schimba situatia in grupa. Sper ca odata cu revenirile lui Stancu si Andone sa marcam. Chipciu a jucat foarte bine, Keseru a avut cateva ocazii si trebuie sa pregatim cu incredere urmatorul meci. Repriza a doua a apartinut Danemarcei si astept de la jucatorii mei sa aiba mai mult posesia", a spus Daum la TVR 1.

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a scris, duminica, pe pagina de Facebook, dupa remiza dn meciul Romania- Danemarca, scor 0-0, ca "tricolorii" au facut egal cu o echipa modesta.

"Am facut un meci sub asteptari, cu ocazii putine. Tactica noastra cu 3 fundasi nu a dat randamentul la care se astepta selectionerul, poate doar pe alocuri, in prima repriza, cand Benzar, dar si Latovlevici au reusit in cateva randuri sa creeze superioritate pe flancuri, cea mai mare ocazie provenind din centrarea lui Benzar catre Keseru. Consider ca am facut egal cu o echipa modesta, a carei singura dispozitie tehnico-tactica a fost, vorba lui nasu' (n.r.- Gheorghe Hagi), lunga si p-a doua. Pacat ca noi nu am avut idei si nu am reusit sa profitam. Ar fi fost nemaipomenit sa castigam si sa ne relansam in lupta pentru calificare. Oricum, trebuie sa luptam pana la capat. Hai Romania!", a scris Mutu pe Facebook.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Selectionerul Danemarcei, Åge Hareide, a declarat dupa meciul cu Romania, terminat la egalitate, 0-0, ca este multumit de jocul echipei sale, in special in repriza a doua, tehnicianul nordicilor explicand ca stia de sistemul de joc al "tricolorilor" din ziua anterioara, din presa romana.

"Am jucat in deplasare si ne asteptam ca romanii sa atace pentru ca aveau nevoie de puncte. Am decis sa atacam mijlocul terenului in prima parte a meciului, sa luam presiunea de pe noi. stiam ca oportunitatile noastre vor aparea mai tarziu in meci si cred ca jucatorii mei au avut rabdare si au avut apoi doua oportunitati de a marca. Cred ca am facut o treaba buna, am fost organizati, in a doua repriza am controlat jocul si nu am mai dat sanse adversarului. Sunt incantat de felul in care am jucat in a doua repriza. Puteai fi trei, dar ramane un singur punct si luptam pentru a termina pe locul doi ”, a explicat tehnicianul norvegian al Danemarcei.

El a mai spus ca stia ca Romania va juca intr-un sistem cu trei fundati centrali din presa romana.

Am citit in ziare despre sistem. Aveam asteptari si ne asteptam sa joace intr-un sistem cu trei fundasi si patru mijlocasi si am fost pregatiti. De asta am incercat sa atacam mijlocul. in prima parte am fost putin speriati, dar ne-am revenit. in prima reppriza pur si simplu nu am marcat. A doua repriza a fost cea mai buna pentru noi”, a declarat antrenorul danezilor.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si