In Bucuresti, cu incepere de la ora 11:00, a avut loc Parada Militara desfasurata in zona Pietii Arcului de Triumf, parada la care au luat parte si echipele de reporteri ai Kanal D.

Personalitati publice, presedintele Romaniei, premierul Romaniei, fosti presedinti, dar si veterani ai armatei romane au luat parte la manifestarile urmarite de la fata locului de mii de oameni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Armata romana si-a etalat fortele de elita, avioanele si blindatele si aproape tot ce e mai de pret, totul intr-o ceremonie grandioasa si extrem de frumoasa, iar imagini de acolo puteti urmari in clipul video.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor, iar in unele tari din strainatate, grupuri de romani au petrecut si au cantat in aceasta zi speciala.

La Multi Ani, romani! La Multi Ani, Romania!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si