Close sidebar
Close sidebar

Romania a sarbatorit 99 de ani de la Marea Unire - Parada militara de la Bucuresti a fost una impresionanta - Mii de oameni au venit la Arcul de Triumf sa o urmareasca

Astazi este o zi uriasa pentru Romania. Este Ziua Nationala, ziua in care se implinesc 99 de ani de la Marea Unire din 1918. Ca in fiecare an, in orasele din toata tara, au loc manifestari culturale si militare in cinstea acesti Sarbatori.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In Bucuresti, cu incepere de la ora 11:00, a avut loc Parada Militara desfasurata in zona Pietii Arcului de Triumf, parada la care au luat parte si echipele de reporteri ai Kanal D.

Personalitati publice, presedintele Romaniei, premierul Romaniei, fosti presedinti, dar si veterani ai armatei romane au luat parte la manifestarile urmarite de la fata locului de mii de oameni.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Armata romana si-a etalat fortele de elita, avioanele si blindatele si aproape tot ce e mai de pret, totul intr-o ceremonie grandioasa si extrem de frumoasa, iar imagini de acolo puteti urmari in clipul video.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj romanilor, iar in unele tari din strainatate, grupuri de romani au petrecut si au cantat in aceasta zi speciala.

La Multi Ani, romani! La Multi Ani, Romania!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI