Close sidebar
Close sidebar

România, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris. Cine este românca care ne va reprezenta la Paris

Alina Rotaru Kottman este românca care a obținut biletul pentru Jocurile Olimpice de la Paris. Tânăra va reprezenta România la proba de săritură în lungime.

Elena Tasca,

Alina Rotaru va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris

[Sursa foto: Facebook- COSR]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În acest moment, România va fi reprezentată de șase sportivi de performanță la Jocurile Olimpice de la Paris. Românca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris după ce a obținut performanța de 6,98 m la proba de săritură în lungime la competiția Inneringer Weitsprung Meeting.

Performanță pentru România

Alina Rotaru Kottman este românca care va participa la proba de sărituri în lungime din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris din anul 2024.

Românca s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris după ce și-a învins recordul personal, obținând rezultatul de 6.96 de metri la proba săriturilor în lungime, din cadrul competiției Inneringer Weitsprung Meeting, din Germania. Baremul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris este de 6,86 de metri.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român(COSR) a anunțat pe rețelele sociale victoria Alinei. COSR a mai transmis că este a treia participare a româncei la Jocurile Olimpice, aceasta reprezentând România la competițiile din 2016, de la Rio și 2020, de la Tokyo.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Chelsea vrea să dea trei jucători la schimb pentru Kylian Mbappe

Încă un motiv de mândrie pentru România

Alina Rotaru reprezintă încă o victorie pentru România, în ceea ce privește participarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ea va reprezenta România, împreună cu alți sportivi precum Delvine Relin Meringor şi Andrea Miklos la categoria atletism, David Popovici şi Vlad Stancu la categoria nataţie şi Lăcrămioara Perijoc la categoria box, 54 kg.

România este reprezentată de sportivi de performanță, la mai multe categorii de la Jocurile Olimpice 2024

[Sursa foto: Freepik]

Românca va participa în perioada 19-27 august a acestui an la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

Citește și: David Popovici și iubita sa, Taisia, s-au pozat într-o ipostază romantică. După tensiunea Campionatului Mondial din Japonia, și-a luat o mică vacanță

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI