Close sidebar
Close sidebar

România - Cipru, sâmbătă seară în Liga Națiunilor, după un start perfect pentru naționala antrenată de Mircea Lucescu. “Am obţinut şase puncte, dar asta nu înseamnă nimic" 

România - Cipru, în Liga Națiunilor de fotbal. Selecționata antrenată de Mircea Lucescu joacă sâmbătă seara, de la ora 21,45, al treilea meci din competiția europeană, după un start perfect cu două victorii. După această confruntare, marţi, 15 octombrie, tricolorii vor înfrunta Lituania, tot în deplasare.

Sorin Negru,

Romania - Cipru, ora meciului: 21,45 la Larnaca, în liga Natiunilor

[Sursa foto: FRF.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

România- Cipru, ora meciului: 21,45 în Liga Națiunilor. Ehipa naţională de fotbal va înfrunta în această seară, de la ora 21.45, pe stadionul AEK Arena din Larnaca, selecţionata Ciprului, în etapa a treia a grupei C2 a Ligii Naţiunilor.

Citește și: Antrenamente sportive pentru deținuți, oferite de Federația Română de Fotbal. 17 deținuți de la Jilava sunt implicați în faza inițială a proiectului

Se anunţă un meci cu un stadion pe jumătate plin de români. Doar prin intermediul FRF s-au vândut 3.000 de bilete, dar sunt informaţii că suporterii români şi-au mai achiziţionat şi în alte zone ale stadionului de 8.000 de locuri.

Meciul va fi arbitrat de germanul Sascha Stegemann, ajutat de conaţionalii săi Marco Achmüller şi Christof Günsch, iar cel de-al patrulea oficial va fi Tobias Reichel, tot din Germania.

Sascha Stegemann (39 de ani) a arbitrat săptămâna trecută duelul PAOK- FCSB (0-1). El a mai arbitrat-o o dată pe FCSB, în noiembrie 2022, la Bucureşti, cu West Ham (0-3). De asemenea, el a fost cel ce i-a arbitrat pe tricolori în Bosnia şi Herţegovina, în iunie 2022, în deplasare, 1-0 pentru gazde.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Romania- Cipru, ora meciului 21,45, la Larnaca

[Sursa foto: FRF.ro]

Mircea Lucescu: “Am obţinut şase puncte, dar asta nu înseamnă nimic" 

Selecţionerul Mircea Lucescu a declarat, vineri seară, într-o conferinţă de presă, că tricolorii au obţinut şase puncte în primele două etape ale grupelor Ligii Naţiunilor, dar acest lucru nu înseamnă nimic dacă nu vor continua seria victoriilor.

“Vom întâlni o echipă foarte ambiţioasă. Mă aştept la o echipă bună, sunt câţiva jucători foarte buni în echipa Ciprului.     Au reuşit să facă o echipă competitivă”, a spus Lucescu despre meciul cu Cipru.

“Noi am obţinut şase puncte, dar asta nu înseamnă nimic dacă nu obţinem în continuare alte şase puncte. E un meci important pentru noi, îl tratăm cu foarte multă seriozitate şi sper că băieţii vor fi mulţumiţi după meci”, a adăugat el.

Mircea Lucescu a precizat că este impresionat de relaţiile dintre jucătorii tricolori. “Asta este baza. Pe aceasta trebuie să construim ceva în plus. Trebuie să facem un alt pas înainte ca să ne putem bate cu echipele mari ale Europei. Avem un avantaj, că şi datorită echipei naţionale ei au început să fie apreciaţi şi la echipele de club, ceea ce uşurează munca mea. La echipa naţională este deschis în continuare totul, noi avem obligaţia de a obţine calificarea. Nu putem să aşteptăm o tragere la sorţi favorabilă...”

Selecţionerul consideră că cluburile din ţară ar trebui să ia măsuri în ceea ce îi priveşte pe jucătorii străini “cu o valoare dubioasă”.

“Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu pentru toate cluburile din ţară. Să mai renunţe la jucători străini de o valoare dubioasă şi să încerce să promoveze jucători din ţară. Performanţele echipei naţionale vor obliga cluburile să ia măsuri. Când vin jucători pentur un an, doi sau pentru o lună şi apoi pleacă lasă un gol în urma lor. Se pierde spiritul de grup extraordinar al suporterilor. Este extraordinar să îl ţii”.

Citeste si: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

“Trebuie să fim foarte atenţi la modul în care ne vom comporta mâine în teren”, a mai afirmat Mircea Lucescu.

După această confruntare, marţi, 15 octombrie, tricolorii vor înfrunta Lituania, tot în deplasare.

Romania- Cipru, ora meciului 21,45, la Larnaca

[Sursa foto: FRF.ro]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI