Totodată, ministrul Lucian Bode a mai menționat faptul că există centre unde cererea a crescut și peste 300%: 

„În  fiecare zi am o evaluare împreună cu cei care conduc această structură a MAI și încă se menține presiunea pe anumite județe, nu pe foarte multe.

Citeste si: Cum se obține pașaportul animalelor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În condițiile în care numărul cererilor online în anumite centre a crescut cu peste 300% în anumite centre, numărul celor care se prezintă fizic fără programare la aceste servicii a crescut cu pete 400% în raport cu anul trecut este evident că aceste cozi vor persista până când vom reuși să aducem la un nivel corespunzător eliberarea acestor pașapoarte ”, a fost declarația ministrului de Interne, citat de  b1.ro.

Românii continuă să formeze cozi imense la pașapoarte: „Sunt centre unde cererea e mai mare cu peste 300%”

Românii continuă să formeze cozi imense la pașapoarte. Lucian Bode, ministrul de Interne, spune că „Sunt centre unde cererea e mai mare cu peste 300%”.

[Sursa foto: Facebook.com ]

Citeste si: VIDEO- Cozi imense la pașapoarte. Ministerul de Interne anunţă o creştere cu 417% a numărului de cereri, în perioada 1-8 martie

Cozi imense la pașapoarte/Program prelungit pentru centrele unde există cerere mare

Totodată, ministrul Lucian Bode a spus că în județele unde cererea este mai mare decât de obicei programul va fi prelungit în centrele de eliberare a pașapoartelor.

Situații de acest gen s-au produs și în București. 

Citeste si: EXCLUSIV! Povestea emoționantă a unui refugiat care a reușit să fugă din Ucraina! Gândul este la prietenul său: "Casa lui e distrusă din cauza bombardamentelor și a rachetelor"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si