Close sidebar
Close sidebar

Românii continuă să formeze cozi imense la pașapoarte. Ministrul de Interne: „Sunt centre unde cererea e mai mare cu peste 300%”

Joi, 17 martie, românii continuă să formeze cozi mari la serviciile de eliberare a pașapoartelor, potrivit declarațiilor făcute de ministrul de Interne, Lucian Bode.

Albert Matei,

Românii continuă să formeze cozi imense la pașapoarte: „Sunt centre unde cererea e mai mare cu peste 300%”

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Totodată, ministrul Lucian Bode a mai menționat faptul că există centre unde cererea a crescut și peste 300%: 

„În  fiecare zi am o evaluare împreună cu cei care conduc această structură a MAI și încă se menține presiunea pe anumite județe, nu pe foarte multe.

Citeste si: Cum se obține pașaportul animalelor

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În condițiile în care numărul cererilor online în anumite centre a crescut cu peste 300% în anumite centre, numărul celor care se prezintă fizic fără programare la aceste servicii a crescut cu pete 400% în raport cu anul trecut este evident că aceste cozi vor persista până când vom reuși să aducem la un nivel corespunzător eliberarea acestor pașapoarte ”, a fost declarația ministrului de Interne, citat de  b1.ro.

Românii continuă să formeze cozi imense la pașapoarte. Lucian Bode, ministrul de Interne, spune că „Sunt centre unde cererea e mai mare cu peste 300%”.

[Sursa foto: Facebook.com]

Citeste si: VIDEO- Cozi imense la pașapoarte. Ministerul de Interne anunţă o creştere cu 417% a numărului de cereri, în perioada 1-8 martie

Cozi imense la pașapoarte/Program prelungit pentru centrele unde există cerere mare

Totodată, ministrul Lucian Bode a spus că în județele unde cererea este mai mare decât de obicei programul va fi prelungit în centrele de eliberare a pașapoartelor. Situații de acest gen s-au produs și în București. 

Citeste si: EXCLUSIV! Povestea emoționantă a unui refugiat care a reușit să fugă din Ucraina! Gândul este la prietenul său: "Casa lui e distrusă din cauza bombardamentelor și a rachetelor"

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI