Bloggerul Radu Valentin Băzăvan alias Groparu’ vrea să dea România în judecată la CEDO după ce Buzdugan şi Morar au fost absolviţi de acuzaţiile legate de plagiat. Acesta îi acuzase pe cei doi că i-ar fi furat nişte glume de pe blogul său şi le-a făcut plângere penală. După ce judecătorii au cercetat problema mai bine de 7 ani, şi-au dat seama că termenul s-a prescris, aşa că au închis dosarul.

Băzăvan s-a adresat din nou instanţei anul acesta, însă magistraţii nu au putut decât să constate că nu mai au ce să facă.

Soluţia nu l-a mulţumit deloc pe blogger, care a anunţat că va ataca din nou verdictul, de data aceasta la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Dosarul a fost transferat – fără ca eu să fi fost anunţat în vreun fel – de la Judecătoria Cluj la ceva instanţă în Bucureşti(...). Şi după aproape 7 ani de zile de tergiversări, contra-expertize, amânări şi reexaminări la Bucureşti, instanţa de la Bucureşti a decis: fapta s-a prescris.

Au trecut mai mult de 5 ani de la săvârşirea faptei. Asta nu înseamnă că ei nu au plagiat sau că plângerea mea penală nu a fost fondată, ci doar că a trecut prea mult timp de la înregistrarea plângerii.(...)

Bloggerul Groparu' le promite un tratament special când vor veni la Cluj

Şi ştiţi ceva? Chiar voi relua procesul, pentru că voi duce cazul la CEDO.

Pentru că eu cred că mi s-au încălcat drepturile la un proces echitabil, care nu s-a desfăşurat într-o perioadă rezonabilă de timp. Şi s-ar putea ca în cazul în care instanţele alea de la Schengen îmi dau dreptate, să mă trezesc cu o despăgubire (de câteva sute de euro? Mii de euro?) exact din banii statului român. Adică fix din banii tăi, dragă cititorule! Da, şi din banii mei.

Daca da sau dacă nu, când vor veni la Cluj, Buzdu şi Morar vor avea un prieten nou, care-i va urmări cu o pancartă cu ”Buzdugan şi Morar fură glume” la hotel, la concertul la care vor fi MC, la petrecerea de după eveniment, la aeroport şi oriunde vor lua prânzul în compania prietenilor. Fain, nu ?”, a scris Băzăvan pe blogul lui. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si