In ropote de aplauze, cu flori si dulciuri au fost primiti aseara copiii campioni la karate. S-au intors din Dublin cu un palmares de invidiat- 13 medalii, dintre care 5 de au, una de argint si 7 de bronz. Andreea, de exemplu, a castigat DOUA medalii de aur.

O alta medalie de aur a fost castigata de o fetita care a luptat, si ea, exemplar.

Cel mai mic dintre campioni este Radu- doar ce a intrat in clasa zero, dar e maestru in sala de sport. La competitia mondiala de Karate din Irlanda, piticul a cucerit bronzul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Radu Bradea: “Am vrut sa merg acolo sa castig, am luat locul 3 la Kata”.

Pentru competitia din Irlanda copiii s-au antrenat din greu, cinci zile pe saptamana. In spatele rezultatelor exceptionale sta in primul rand disciplina, asa ca micutii s-au intors deja in sala de sport.

Radu Bradea: “Competitia a fost foarte mare, ne-am antrenat mult ca sa mergem la ea ca sa castigam si am castigat”.

Senseiul micutilor este Roxana Vlas, antrenor de karate cu o cariera impresionanta: a castigat  zece titluri nationale, opt europene si un titlu mondial.

Roxana Vlas, sensei: “Pe langa antrenor trebuie sa fii si mama, si sora, si prietena, si psiholog la un moment dat pentru ca ei cresc si au nevoie de foarte multe sfaturi”.

Micutii sunt campioni pe banii parintilor, care au sustinut financiar antrenamentele, transportul, cazarea, mancarea si taxa de competitie.

Sacrificiul lor a fost insa rasplatit pe masura de prichindei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si