Acesta a ținut să le transmită printr-un mesaj, succes sportivilor care urmează să reprezinte România la jocurile de la Tokyo: „Am fost mândru şi onorat să îi felicit astăzi pe sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Citeste si: Stare de urgență în Tokyo, cu doar 10 zile înainte de startul Jocurilor Olimpice

Florin Cîțu: ”Mult succes şi să ne faceţi fericiţi, pentru că mândri de voi suntem deja”. 

Premierul a mai spus că i-a simțit pregătiți pentru toate provocările care îi asteaptă: ”I-am simţit pregătiţi! Pleacă la competiţîi cu mentalitate de învingători. Ei se vor lupta cu sportivi din toată lumea pentru a câştiga competiţiile din atletism, baschet, box, canotaj, ciclism, gimnastică, înot, caiac-canoe, lupte, scrimă, tenis de masă, tir sportiv şi fotbal. Mult succes şi să ne faceţi fericiţi, pentru că mândri de voi suntem deja”.

100 de sportivi vor participa la competițiile de la Tokyo

Lotul olimpic din România care va fi prezent la toate cele 17 competiții de la Tokyo va fi format din 101 de sportivi. Cei mai mulți vor concura la canotaj și fotbal. 

O parte dintre sportivi au plecat deja spre Tokyo

Joi a plecat cea mai mare parte din echipa care va reprezenta Romania.

Printre pasagerii de la bordul aeronavei care se indreapta spre capitala Japoniei se numara si componenţii loturilor României de baschet 3x3, box, canotaj, fotbal, judo, scrimă, tenis de masă şi tir cu arcul.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Urmează ca vineri să plece și următorul grup, cu componenţii Echipei Olimpice a României din loturile de gimnastică, înot, tir sportiv, atletism şi ciclism. 

Competiția se va desfășura între 23 și 8 august. 

Citeste si: Câți sportivi români vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si