Close sidebar
Close sidebar

România, lovită din plin de furia iernii! Cum va fi vremea în luna decembrie

Un nou episod de iarnă adevărastă loveşte România. Vremea rea cuprinde toată ţara. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în noaptea de marţi spre miercuri, masa de aer rece din nordul Europei va coborî peste ţara noastră şi va aduce ger năprasnic. Astfel, de miercuri răcirea va fi semnificativă, cu temperaturi chiar sub normalul perioadei.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

ANM a actualizat estimările meteorologice până la începutul lunii ianuarie 2019. În perioada Crăciunului şi de Revelion valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână. De asemenea, cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Vremea în luna decembrie. Săptămâna 10.12.2018 – 17.12.2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general excedentare, iar excedentul va fi mai pronunţat local în regiunile sudice şi în zonele montane din sud-vestul ţării.

Vremea în luna decembrie. Săptămâna 17.12.2018 – 24.12.2018

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât mediile climatologice ale săptămânii, la nivelul întregii ţări, iar abaterea termică va fi mai pronunţată în vestul şi nord-vestul teritoriului. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi nordvestice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă.

Vremea în luna decembrie. Săptămâna 24.12.2018 – 31.12.2018

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea vestică a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval, pe întreg teritoriul României.

Vremea în luna decembrie. Săptămâna 31.12.2018

– 07.01.2019

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele normale ale săptămânii, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de ce normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării.

SURSA 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI