De la Moscova la Londra, iarna agresiva care a decis sa-si faca aparitia acum, la sfarsitul lunii februarie, a facut deja trei victime.
Italia este lovita din plin de valul siberian numit ,,bestia din est". La Roma, caderile masive de zapada au inchis mai multe scoli.
Colosseumul, cea mai vizitata atractie turistica a peninsulei, a fost astazi inchisa, alaturi de Forumul Roman si de Colina Palatina, iar autoritatile le-au solicitat locuitorilor sa evite deplasarile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Aseara, meciul de fotbal dintre Juventus Torino si Atalanta a fost anulat din cauza caderilor de zapada.

Iarna face ravagii inca de la sfarsitul saptamanii trecute si in Croatia. Zapada abundenta si rafalele puternice au inchis scolile in unele zone si au restrictionat traficul pe mai multe drumuri.
Cele mai mari probleme sunt intr-o zona muntoasa din vestul tarii.

In noaptea de duminica spre luni, in regiunea Moscovei erau prognozate -24 grade Celsius, in timp ce in unele localitati din centrul Rusiei chiar -35 ° C.


Furtuni de zapada sunt asteptate in urmatoarele trei zile aproape in toata Rusia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si