Mulți română se întreabă la ce oră începe meciul România- Olandă de marți 2 iunie 2024. Iată răspunsul la această întrebare și ce declarație a făcut selecționerul Edi Iordănescu înainte de meciul în care România are șansa de a scrie o nouă pagină în istoria sa fotbalistică prin calificarea în sferturile de finală de la EURO 2024.  

La ce oră începe meciul România- Olanda

Fanii din întreaga țară sunt plini de speranță și așteaptă cu nerăbdare să vadă cum echipa lor se va descurca împotriva unui adversar de top. Meciul de marți, 2 iulie 2024, nu este doar o confruntare sportivă, ci și o oportunitate de a demonstra că unitatea, ambiția și determinarea pot conduce la realizări extraordinare.

Meciul de la EURO 2024 România- Olanda va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 19:00

România la EURO 2024

România la EURO 2024

[Sursa foto: Profimedia]

Citește și: România, campioană neașteptată la EURO 2024, după numărul de suporteri

Olanda este un adversar redutabil, cunoscut pentru jucătorii săi de clasă mondială și pentru performanțele sale constante în competițiile internaționale. Cu toate acestea, România a demonstrat deja că poate face față provocărilor și poate produce surprize. Spiritul de echipă, ambiția și sacrificiul vor fi esențiale pentru a reuși în această confruntare.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citește și: EURO 2024. Campioana europeană Italia, eliminată de Elveția. Germania trece de Danemarca, după un meci cu trei goluri anulate și o furtună devastatoare

România la EURO 2024

România la EURO 2024

[Sursa foto: Profimedia]

Mesajul lui Edi Iordănescu înainte de optimile de finală la EURO 2024

”În mod cert ne aflăm în fața celei mai mari provocări din parcursul nostru împreună. O spune istoricul duelurilor cu Olanda, o spun valorile individuale ale adversarului, experiența lui uriașă în astfel de contexte la acest nivel. Tot ce am cucerit până acum am cucerit cu realism: da, Olanda e favorită.

Iar tot ce am cucerit până acum am cucerit prin unitate, ambiție și sacrificiu. Acum e nevoie de unitate în fiecare secundă, ambiție fără precedent și sacrificiu total într-o singură direcție.

Dacă înaintea fiecărui meci de la EURO am spus că băieții sunt pregătiți, acum spun că sunt pregătiți dar e nevoie și de un răspuns din partea lor pe care nu pot să-l ofer decât după meci. Un răspuns pe care nimeni nu ni-l poate oferi acum în afară de ei: cât de tare ne dorim mai mult?

Ceea ce am obținut până acum nu e deloc puțin. Dar cei care își iau soarta în propriile mâini, ca bărbați adevărați, sunt cei care nu se mulțumesc nici cu mult, nici cu puțin. Sunt cei care vor TOT!

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Multă durere și dezamăgire la priveghiul Ilenei Stana Ionescu! Marea actriță, uitată de toată lumea: ”Prea puțini au venit. Păcat!”- radioimpuls.ro

Când milioane de români cântă în același timp cu jucătorii imnul nostru, e un vers care azi contează mai mult ca oricând pentru noi: „Acum ori niciodată, croiește-ți altă soarte”.

E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul. Cu care te întâlnești o dată în viață. Iar dacă grupul va reacționa după chipul în care a fost construit și a performat, atunci își va croi cu adevărat o soartă. Un destin”, a afirmat selecționerul Edi Iordănescu, conform www.frf.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si