Close sidebar
Close sidebar

România paralizată! Microbuzele şi autocarele nu vor circula astăzi, în urma unei greve generale a transportatorilor

Transportatorii de persoane din toată ţara vor intra de joi, 11 octombrie, în grevă generală nemulţumiţi fiind de prevederile proiectului de Ordin al ministrului transporturilor privind organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere. Cu toate acestea, Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) nu va participa la grevăşi a solicitat o întâlnire de urgenţă cu premierul Viorica Dăncilă pentru detensionarea situaţiei din acest domeniu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

„Niciun membru COTAR nu va ieşi mâine (joi – 11 octombrie, n.red.) la protestul anunţat, considerând că cetăţenii României care beneficiază de transportul rutier de persoane nu trebuie să sufere din cauza încercărilor ministrului Transporturilor de a distruge firmele din acest domeniu care au capital românesc. Decizia referitoare la stabilirea acţiunilor ulterioare va fi luată după răspunsul pe care-l va da premierul Viorica Dăncilă”, se spune în comunicat.

Cu toate acestea, Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) anunţă că la grevă se vor ralia toţi patronii de transport.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Joi, la ora 12:00, cheia este scoasă din contact şi cei care au curse nu le vor mai efectua. Cred că la acest demers se vor ralia toţi patronii de firme, nu doar cei care fac şi (transport – n. r.) interjudeţean şi judeţean, ci şi cei care fac judeţean”, a afirmat Augustin Hagiu, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT).

În urma acestei decizii a transportatorilor vor fi afectate 800.000-900.000

de persoane zilnic.

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI