Close sidebar
Close sidebar

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de euro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bulgaria se situeaza pe primul loc, avand cel mai mic salariu minim, cu o valoare de 235 de euro. Dupa Romania, care se afla pe locul doi, urmeaza Letonia si Lituania, cu un salariu minim de 380 de euro. Pe locul patru urmeaza Cehia, cu 407 euro, si Ungaria, cu 409 euro, potrivit Agerpres.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

La capatul celallat, cel mai mare salariu minim, cu o valoare de 1.999, este oferit de Luxemburg. Acesta este urmat de Irlanda- 1.776 de euro, Germania- 1.772 de euro, Olanda- 1.552 de euro si Franta- 1.480 de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI