România- Belgia Scor final 0-2.  "Diavolii roșii" au învins echipa României cu 2-0, prin golurile lui Tielemans și De Bruyne. însă numărul ocaziilor ratate de belgieni a fost mult mai mare, iar posesia lor zdrobitoare.

România ar fi putut, totuși, să egaleze în repriza a doua dacă Denis Man, Rațiu sau Hagi nu ar fi ratat câteva ocazii uriașe.

România va juca cu Slovacia pe Frankfurt Arena, miercuri 26 iunie, în ultimul meci din grupele EURO 2024. Meciul va începe la ora 19.00, la aceeași oră cu Belgia- Ucraina.

Un punct scos în partida cu Slovacia ne va califica în optimile de la EURO 2024.

România- Belgia 0-2 De Bruyne înscrie pe sub Niță în min. 80, după ce a primit o minge în adâncime de la portarul propriu.

România- Belgia SCORUL rămâne 0-1 după ce Lukaku a înscris din acțiune, însă golul a fost anulat de arbitrajul VAR pe motiv de offside. 

România vs Belgia. Ce scor a prezis Chat GPT

România vs Belgia. Scor LIVE TEXT la Euro 2024

[Sursa foto: FIFA/FRF]

Lukaku este cel mai ghinionist jucător la Euro 2024: a înscris trei goluri și toate trei i-au fost anulate de sistemul VAR.

În min 68, Denis Man a scăpat singur cu portarul belgian, dar trage în blocaj de la 6 metri.

România- Belgia SCOR 0-1. Min 58. Rațiu a fost la un pas să înscrie după ce a primit mingea singur în careul belgienilor.

S-a reluat asediul la poarta lui Niță, însă România scapă cu fața curată.

România- Belgia SCOR 0-1. Min 52. De Bruyne driblează la marginea careului și trage plasat spre poarta lui Nițu, mingea trece la câțiva cm de bară. Două minute mai târziu De Bruyne trage puternic, iar Niță reține din două mișcări.

A început repriza a doua. România a ieșit mai curajoasă de la vestiare și are primele ocazii. 

În minutul 47, Mihăilă a scăpat singur spre poartă de la 30 de metri, a printat până în careu, dar șutul a fost pe lângă poartă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

România- Belgia 0-1 SCOR la pauză. Prima repriză se termină cu o lovitură de cap a lui Burcă peste poartă, după un corner bătut de Stanciu.

Scorul putea fi mai mare în favoarea Belgiei după ocaziile din prima repriză. Posesie zdrobitoare a Belgiei până în min. 35: peste 78% versus 22% posesia noastră. Și numărul paselor a fost mai mult decât dublu în favoarea belgienilor.

România- Belgia SCOR. Min 25. Prima ocazie periculoasă a tricolorilor. Mihăilă a scăpat singur către careul lui Casteels, dar nu reușește să tragă spre poartă.

Atacantul nostru a căzut și a cerut penalty, dar nu s-a acordat nimic.

România- Belgia SCOR. Min 18: Alte ocazii mari pentru Belgia, după un asediu la poarta noastră. De Bruyne a driblat tot ce a întâlnit în cale, a pasat în stânga la Lukebakio, care a tras plasat. Niță a respins in extremis și scorul a rămas neschimbat.

România- Belgia. Scorul a fost deschis de Tielemans în minutul 2, cu un șut puternic din afara careului, după un pas al lui Lukaku.

Echipa României a reacționat imediat și a avut prime atacuri în minutele de după primirea golului. Drăgușin a lovit mingea cu capul de la 9 metri, dar portarul belgian a respins peste trasversală.

România întâlnește Belgia, sâmbătă 22 iunie, de la ora 22.00, în al doilea meci din grupa E a Campionatului European de fotbal din Germania.

Un scor de egalitate sau victorie pentru tricolori în fața "diavolilor roșii" ar califica direct echipa noastră în următoarea fază a competiției, indiferent de scorul din ultimul meci, în fața Slovaciei.

UPDATE Scor România vs Belgia. A fost anunțată echipa de start a României în meciul cu Belgia:

ROMÂNIA: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 6. M. Marin, 11. Bancu, 13. Mihăilă, 15. Burcă, 18. R. Marin, 19. Drăguș, 20. Man, 21. Stanciu-cpt. Selecționer: Edward Iordănescu
Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 10. Hagi, 14. Olaru, 17. Fl. Coman, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

România are misiune grea în această seară, mai ales că Belgia este "rănită" după înfrângerea din fața Slovaciei, iar o înfrângere cu naționala României ar putea să însemne eliminarea prematură de la Euro 2024.

România vs Belgia. Ce scor a prezis Chat GPT

O întrebare pusă aplicației AI Chat GPT cu privire la scorul probabil al meciului dintre România și Belgia a primit un răspuns nuanțat, însă precis.

Chat GPT spune că rezultatul previzionat de cele mai multe surse este 'o victorie cu 2-1 a Belgiei asupra României".

România vs Belgia. Ce scor a prezis Chat GPT

România vs Belgia. Ce scor a prezis Chat GPT

[Sursa foto: FRF.ro]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Întrebare: Care va fi scorul meciului Romania- Belgia din grupa E a Campionatului European de Fotbal din Germania Euro 2024?

Răspuns: "Prezicerea scorului exact al unui meci de fotbal poate fi o provocare din cauza numeroaselor variabile implicate. Totuși, pe baza analizelor recente și a predicțiilor din diverse surse, este de așteptat ca meciul dintre România și Belgia din Grupa E a Euro 2024 să fie destul de competitiv.

Belgia, în ciuda formației puternice, a suferit o înfrângere neașteptată în fața Slovaciei în jocul de deschidere, ceea ce a crescut presiunea asupra lor pentru a-și asigura o victorie împotriva României.

Se așteaptă ca jucătorii-cheie ai Belgiei, precum Romelu Lukaku și Kevin De Bruyne să joace roluri cruciale în încercarea lor de a reveni​.

Pe de altă parte, România a avut un început impresionant de turneu cu o victorie convingătoare cu 3-0 împotriva Ucrainei, demonstrându-și puternicele capacități de atac. Jucători cheie precum Nicolae Stanciu și Răzvan Marin au fost esențiali în victoria lor​.

Având în vedere acești factori, mai multe previziuni sugerează un meci strâns, un rezultat previzionat comun fiind o victorie cu 2-1 a Belgiei asupra României​ (FOX Sports/Which Bookie)​. Această predicție ține cont de nevoia Belgiei de a-și reveni după pierderea inițială și de forma puternică a României".

România vs Belgia. Ce scor a prezis Chat GPT

România vs Belgia. Ce scor a prezis Chat GPT

[Sursa foto: Chat GPT]

România vs Belgia, meci arbitrat de o brigadă din Polonia

Arbitru: Szymon Marciniak (Polonia). Asistenți: Tomasz Listkiewicz, Adam Kupsik (Polonia). Al patrulea oficial: Donatas Rumšas (Lituania). Arbitru VAR: Tomasz Kwiatkowski (Polonia). Asistenți VAR: Bartosz Frankowski (Polonia), Nejc Kajtazovic (Slovenia).

Străzile din Köln au fost galbene sâmbătă seara, cel puțin 20.000 de români fiind așteptați pe stadionul unde România confruntă naționala Belgiei.

Belgia este locul 3 în ierarhia mondială

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Edward Iordănescu, în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Belgia că prima reprezentativă are în faţă o provocare la un nivel superior.

Edi Iordănescu este de părere că Belgia este "un adversar colosal". "Belgia este locul 3 în ierarhia mondială, are jucători foarte valoroşi şi vine cu o nevoie foarte mare de puncte. Reprezintă o provocare foarte mare pentru noi, dar sunt sigur că suntem pregătiţi să dăm tot ce avem mai bun. În rest, adversarul este unul colosal, asta e realitatea. Are multă valoare, în primul meci a avut 4-5 ocazii imense... şi suntem conştienţi de asta, suntem pregătiţi pentru orice. Însă intrăm în teren cu gândul să câştigăm meciul, să ne punem în slujba tricolorului. Dacă în final un egal ne-ar fi suficient să ne calificăm, atunci punctul e binevenit... însă gândirea noastră a fost întotdeauna de a scoate maximum din fiecare joc. Şi aşa vom intra şi mâine", a explicat tehnicianul român.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si