Close sidebar
Close sidebar

România s-a cutremurat din nou! Seismul a avut magnitudinea de 4,1 și s-a resimțit și în București

Un cutremur a avut loc astăzi, 7 iunie în România. Seismul a avut loc la ora 15.23, în zona Vrancea, la adâncimea de 153.875 kilometri și cu magnitudinea de 4,1.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un nou seism a avut loc în România, în zona Vrancea. A avut o magnitudine de 4,1 grade pe scara Richter și s-a resimțit și în Capitală.

Seism în România. Cutremurul a avut 4,1 grade pe scara Richter

Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului- INCDFP a transmis că: „În ziua de 07.07.2023, 15:23:14 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, BUZĂU un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 140 km”.

Citește și: Cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Olteniei

Seismul s-a produs la 55 de kilometri SE de Sfântu-Gheorghe, 58 de kilometri V de Focșani, 64 de kilometri E de Brașov, 64 de kilometri NV de Buzău și 85 de kilometri N de Ploiești. Cutremurul a fost resimțit și în Capitală.

Citește și: Cutremur de 3,4 grade, duminică dimineață, în România

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Cutremur de 4,2 în Vrancea

Cutremur în zona Brașovului. Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit

Un cutremur a avut loc, marți, în zona Brașovului, anunță Institutul Național de Fizică a Pământului.

Acesta a avut o magnitudine slabă.  „În ziua de 04 Iulie 2023, la ora 11:14:41 (ora locală a României), s-a produs în TRANSILVANIA, BRASOV un cutremur cu magnitudinea ml 2.2, la adâncimea de 5.0 km. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 43km V de Sfantu-Gheorghe, 46km NV de Brasov, 73km E de Medias, 81km SE de Targu-Mures, 88km E de Sibiu”, transmite infp.ro. 

Citește și:  Cutremur în România. Seismul s-a produs în zona Olteniei

Cutremur, seara trecută, în Oltenia

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului anunță producerea unui cutremur, la ora 18.44, seara trecută, în Gorj.

Citește și:  Cutremur puternic în Marea Neagră. Anunțul seismologilor

Conform INCDFP, seismul s-a înregistrat la o adâncime de 11.3 km în apropierea următoarelor orașe: 21km NV de Târgu Jiu, 66km NE de Drobeta-Turnu Severin, 67km S de Hunedoara, 81km S de Deva, 92km E de Reșita. 

Citește și:   Cutremur de 3,4 grade, duminică dimineață, în România

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI