Un cutremur considerat de specialiști mediu a avut loc seara trecută, în zona seismică Vrancea, potrivit Inistitutului Național de Cercetare pentru Fizica Pământului. Acesta s-a produs la ora 19:44 și a avut o magnitudine de 4.1 pe scara Richter. Acesta s-a produs la o adâncime de la 140 de km și s-a produs la 52km SE de Sfantu-Gheorghe, 57km E de Brasov, 62km NV de Buzau, 66km V de Focșani, 76km N de Ploiești.

Citește și: Un nou seism a avut loc în Turcia. Ce magnitudine a avut cutremurul

Un alt cutremur a avut loc în cursul zilei de duminică, însă în Gorj, cu o magnitudine de 3,7 grade pe Richter și s-a produs la 14km N de Targu Jiu, 68km S de Hunedoara, 75km NE de Drobeta-Turnu Severin, 82km S de Deva, 90km V de Râmnicu Vâlcea.

Citește și: Un nou cutremur a avut loc în Gorj. Ce magnitudine a avut seismul

Mai multe cutremure în Gorj, la doar câteva ore după cel din Vrancea

Un nou cutremur s-a produs sâmbătă, 11 martie, în jurul orei 16:17:05. Seismul a avut loc în zona Olteniei, Gorj, și a avut o magnitudine de 3.6 grade pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 15 kilometri. Cutremurul

s-a resimțit la 16km NV de Târgu Jiu, 67km S de Hunedoara, 73km NE de Drobeta-Turnu Severin, 81km S de Deva, 93km V de Râmnicu Vâlcea.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Alte două cutremure s-au produs în aceeași regiune pe parcursul acestei după-amiezi. Primul dintre ele a avut loc la ora 15:25.

Citește și: Cutremur cu magnitudinea 4 în România

Seismul cu magnitudinea 2.4 grade și adâncimea de 15.4 km avut loc la 17km NV de Târgu Jiu, 66km S de Hunedoara, 72km NE de Drobeta-Turnu Severin, 80km S de Deva, 95km V de Râmnicu Vâlcea. Cel de-al doilea cutremur a avut loc la doar trei minute distanță și a avut o magnitudine de 2.5 grade pe scara Richter.

Un nou seism a avut loc în Turcia 

Un nou cutremur s-a produs în Turcia, de această dată în centrul țării, în regiunea Adana. Seismul a avut o magnitudine de 4,1 grade și s-a produs tot în cursul zilei de duminică.

După producerea seismului cu  magnitudinea de 4,1 grade, au avut loc alte cinci replici cu magnitudini cuprinse între 2,0 și 3,0 grade pe scara Richter. 

Citește și:  VIDEO Mai multe cutremure în Gorj, la doar câteva ore după cel din Vrancea

Cutremurul de la începutul acestui an din Turcia a avut 7.8 grade și a luat viața a peste 55.200

de persoane în Turcia și Siria. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si