Close sidebar
Close sidebar

Romania se afla pe locul 32 in clasamentul pe medalii al Jocurilor Olimpice

Romania a cucerit la Jocurile Olimpice de la Rio patru medalii: una de aur, una de argint si doua de bronz, fiind astfel pe locul 32 in clasamentul pe medalii.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aurul echipei feminine de spadă, argintul câştigat de jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea în competiţia de dublu şi cele două medalii de bronz obţinute de Gabriel Sîncrăian la haltere, categoria 85 de kilograme, respectiv de echipajul feminin de canotaj- opt rame cu cârmaci.

Pe primul loc in clasament se afla SUA, cu 26 de medalii de aur, 21 de argint si 22 de bronz. Pe locul urmator se afla Marea Britanie, cu 15 medalii de aur, 16 de argint, 7 de bronz, în timp ce China e pe locul 3, cu 15 medalii de aur, 13 de argint şi 17 de bronz, informeaza Mediafax.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI