Close sidebar
Close sidebar

România se califică în optimile de finală la EURO 2024 de pe primul loc în grupă, după 1-1 cu Slovacia. "E momentul nostru, e seara noastră”, spune Edi Iordănescu

România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, de pe primul loc din grupa E. Tricolorii au terminat la egalitate ultimul meci din grupă, 1-1, cu Slovacia, pe Frankfurt Arena, în timp ce Belgia și Ucraina au făcut scor alb în celălalt meci, de la Stuttgart.

Sorin Negru,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Slovacia România, scor 1-1, a fost ultimul meci al tricolorilor în Grupa E de la Euro 2024, după startul fabulos cu Ucraina (3-0) și pasul greșit făcut cu Belgia (0-2).

România se califică în optimile de finală ale EURO 2024, după scorul egal 1-1 cu Slovacia. Cum meciul dintre Ucraina și Belgia s-a terminat tot egal, 0-0, tricolorii au terminat grupa E pe primul loc!

România ar putea juca în optimile de finală cu Slovenia, un adversar accesibil, care ar putea trimite echipa Națională în premieră în sferturile de finală!

Slovacia vs România, cu Frankfurt Arena plină de tricouri galbene

Pe Franfurt Arena vor fi aproximativ 33.000 de români în tribune, capacitatea arenei fiind de 47.000 de locuri la Campionatul European

Citeste si: Horoscop chinezesc pentru ziua de marți, 2 iulie 2024: Zodia care va face schimbări semnificative în carieră- kanald.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

România este sigură de locul în optimi dacă obține cel puțin un punct din duelul cu Slovacia.

Echipa de start a lui Edi Iordănescu pentru Slovacia-România la Euro 2024

Potrivit ultimelor informații, antrenorul Naționalei Edi Iordănescu va începe partida Slovacia România cu două modificări față de meciul cu Belgia.

Noutățile sunt în benzile ofensive acolo unde Ianis Hagi îi ia locul lui Dennis Man, iar Florinel Coman, lui Valentin Mihăilă.

Cu cine va juca România în optimile de finală dacă se califică după meciul cu Slovacia

Până acum sunt sigure de calificare în următoarea fază 11 selecționate: Germania, Elveția (grupa A), Spania, Italia (grupa B), Anglia, Danemarca, Slovenia (grupa C), Austria, Franța, Țările de Jos (grupa D), Portugalia (grupa F). Ultimele 5 se stabilesc în urma meciurilor de azi din grupa E (a României) și grupa F.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI