Close sidebar
Close sidebar

România se pregătește de o catastrofă mondială. Ce se ascunde în "Seiful Apocalipsei" și unde este situat

”Seiful Apocalipsei” se află la Polul Nord, acolo unde România a trimis 20 de kilograme de semințe cu soiuri tradiționale. România vrea să-și asigure populația în cazul unei catastrofe mondiale.

Diana Bostan,

”Seiful Apocalipsei”- Norvegia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Omenirea se teme de o catastrofă nucleară după ultimele declarații făcute de Vladimir Putin. România a găsit astfel o soluție pentru a-și asigura populația în cazul unui dezastru.

România a trimis 20 de kilograme de semințe cu soiuri tradiționale la Polul Nord

”Seiful Apocalipsei”, situat la Polul Nord, adăpostește rezerva mondială de semințe. Acestea vor fi folosite în cazul unei catastrofe mondiale.

Citeste si: Xi Jinping, în fața celui de-al treilea mandat ca lider suprem al Chinei. A anunțat "schimbări globale nemaiîntâlnite în ultimul secol"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Pe primul loc este fasolea, am trimis 82 de probe, dar cred că 60 şi ceva, aproape 70 erau de fasole. Grâul e pe primul loc, pe locul doi este fasolea. În ultimul container pe care l-am trimis am avut probe de fasole. 82 de probe, deşi cutia era destul de grea, avea aproximativ 20 de kilograme, majoritatea erau fasole dar mai erau şi alte leguminoase pentru boabe, mazăre, linte, bob, năut cred că o

singură varietate”, a declarat Silvia Străjeru, directorul Băncii de Gene din Suceava, pentru  Observator.

România nu se oprește aici și va trimite și alte semințe

Țara noastră va trimite și anul viitor trei containere cu alte soiuri tradiționale de semințe.

Citeste si: Volodimir Zelenski, anunț de Ziua Alimentației: „Am reuşit să exportăm aproape 8 milioane de tone de alimente, cu peste 300 de nave”

În cazul unui dezastru, specialiștii dau asigurări că acea cantitate de semințe din ”Seiful Apocalipsei” ar putea salva omenirea de la foamete.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI