Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Valul de caniculă se extinde din nou și va fi extrem de cald atât aici în Crișana, cât și în Banat, Oltenia, Muntenia, o parte din Moldova, dar și pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa astăzi între 34 și 37 de grade Celsius, iar căldura se va resimți și în Capitală. În schimb, mâine, maximele vor depăși 41 de grade Celsius la umbră, ceea ce înseamnă că la nivelul asfaltului temperatura resimțită va fi cu 10 grade mai mare.

Meteorologii spun că acesta este cel mai lung val de caniculă înregistrat până acum, în țara noastră.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Medicii ne recomandă să nu ieșim din casă la orele amiezii, iar dacă o facem trebuie să ne protejăm capul și să consumăm cât mai multe lichide. Programul instituțiilor din mai multe județe ale țării va fi modificat, va fi adaptat astfel încât oamenii contribuabilii să nu fie obligați să-și rezolve principalele probleme la orele de vârf.”, transmite Claudiu Mihuț, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si