Close sidebar
Close sidebar

România, sub teroarea gripei! Primele școli închise din cauza epidemiei

Copiii din două clase pregătitoare și o grupă mijlocie de la o grădiniță din județul Sibiu au primit, astăzi, o minivacanță din partea autorităților.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Decizia vine ca o măsură preventivă în contextul răspândirii gripei, fiind deja declarată epidemie pe plan național. Astfel, timp de trei zile, de miercuri și până vineri, cursurile vor fi suspendate.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„În județul Sibiu sunt două clase pregătitoare care au solicitat să nu mai vină copiii la ore, respectiv de la Școala Gimnazială ‘Hermann Oberth’ din Mediaș și la Școala Gimnazială nr. 4 din Sibiu.

De asemenea, și Grădinița ‘Elefănțelul curios’ din Sibiu a decis suspendarea cursurilor, până vineri, la o grupă mijlocie. Motivul constă în numărul absenților care au viroze respiratorii, adică copii răciți care nu au mai venit la școală”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sibiu, Constantin Dincă, pentru Tribuna.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI