Close sidebar
Close sidebar

România trimite ajutor în SUA. Mesajul lui Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban, prezent luni la ceremonia de plecare în SUA a 15 militari români care vor spijini autorităţile statului Alabama în lupta cu noul coronavirus, a declarat că între SUA şi România e un solid parteneriat strategic care generează acţiuni comune în toate domeniile.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

“În spiritul solidarităţii şi cooperării între SUA şi România, este o misiune care are de pe o parte obiectivul de a fi alături de medicii din SUA,  dar de asemenea de a vedea foarte clar cum acţionează echipele medicale din SUA în lupta împotriva Covid. Urez succes misiunii noastre şi folosesc din nou această ocazia pentru a transmite un mesaj ferm: între SUA şi România este un solid parterneriat strategic care generează acţiuni comune în toate domeniile de activitate”, a transmis premierul Ludovic Orban.

Citeste si: Marcel Vela a fost decorat de președintele țării din postura de luptător pentru victoria Revoluției din 1989!

La ceremonie au mai fost prezenţi ambasadorul SUA în România, Adrian Zuckerman şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O echipă de specialişti din MApN, inclusiv medici, pleacă luni în SUA pentru a sprijini autorităţile din statul american Alabama în combaterea pandemiei de COVID-19, dar şi pentru a se informa în legătură cu metodele de prevenire şi combatere a infectării cu coronavirus.

Citeste si: Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: 30.000 de români vor fi testaţi

Personalul MApN va oferi, pentru o perioadă de aproximativ două săptămâni, sprijin de specialitate omologilor americani din mai multe unităţi de îngrijire şi tratament medical de pe teritoriul statului Alabama.

Citeste si: O echipă de specialişti ai MApN, inclusiv medici, pleacă luni în SUA pentru a sprijini autorităţile din statul american Alabama în combaterea pandemiei de COVID-19

De asemenea, membrii echipei se vor informa cu privire la modul în care sunt aplicate în SUA metodele de combatere a infectării cu noul coronavirus atât în domeniul medical, cât şi în ceea ce priveşte apărarea CBRN.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI