Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a făcut marele anunț. În România se va construi o nouă autostradă, care va lega Timișoara de Moravița. Ce detalii a oferit ministrul despre proiectul de infrastructură.

România, o nouă autostradă în Banat

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a făcut marele anunț într-o postare pe rețelele sociale. Ministrul a oferit detalii despre proiectul de infrastructură din Banat.

Citește și: Un pensionar, nemulțumit pentru pensia de 17.000 de lei, obținută după recalculare. Mulți nici nu visează la această sumă: "Mi se pare bătaie de joc"

Se pare că noua autostradă din România, care va lega Timișoara de Moravița, va fi construită în maximum 48 de luni de la semnarea contractului. Valoarea proiectului se ridică la 14,59 de miliarde de lei. Noua autostradă a României va avea o lungime de 72,93 de km, iar Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului.

Ministrul Transportului a atașat mai multe fotografii pentru a ilustra detalii cu privire la proiectul de construcție al autostrăzii.

Citește și: Cine va plăti pentru moartea lui Filip, băiețelul de 8 ani care a decedat la cursurile de înot? Detalii din anchetă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

România va avea o nouă autostradă, care va lega Timișoara de Moravița

[Sursa foto: Facebook- Sorin Grindeanu]

România va avea o nouă autostradă, care va lega Timișoara de Moravița

[Sursa foto: Facebook- Sorin Grindeanu]

"Banatul va avea o nouă autostradă!

Încă o etapă importantă pentru construcția autostrăzii Timișoara- Moravița a fost parcursă, după ce Guvernul a aprobat, astăzi, indicatorii tehnico- economici.

Cei 72,93 km ai acestei autostrăzi, care va asigura legătura dintre Timișoara și Moravița (frontiera româno-sârbă), vor avea un important impact în consolidarea economiei din zona de vest a României.

Cu o valoare de 14,59 miliarde de lei (cu TVA), asigurați prin Programul Transport, noua autostradă (parte a rețelei TEN-T) va fi construită în totalitate pe raza județului Timiș, într-o perioadă de maximum 48 de luni (după semnarea contractului)", a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si