Manifestarea are ca titlu "Respect Jandarmeria Romana", iar cererea catre Primaria Capitalei a fost semnata de o doamna pe nume Mihaela Marinescu.

"Am considerat, ca este moral ca aceia care inca mai gandim in tara asta sa transmitem un mesaj de sustinere jandarmilor ,impotriva carora este declansata o adevarata vanatoare de vrajitoare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Sustin intru totul faptul ca, daca in urma unei anchete serioase si obiective se va demonstra fara urma de indoiala ca anumiti jandarmi si-au depasit atributiile sa suporte rigorile legii. insa pana atunci consider ca este total imoral ca asupra unei intregi institutii sa se arunce anatema, consider ca este o incercare de decredibilizare totala a institutiilor ce asigura ordinea publica.

Presiunea exercitata de-a lungul timpului atat asupra Politiei Romane si acum in urma evenimentelor din 10.08, de altfel neautorizate, asupra Jandarmeriei Romane, reprezinta un joc extrem de periculos, o incercare de creare a unui haos general ,ce este favorabil doar unora.

in opinia mea Jandarmeria Romana si-a facut datoria, nu a aparat guvernul politic a aparat INSTITUTIA statului si anume cladirea Guvernului unde s-a incercat intrarea prin forta.

Pentru ca si-au facut datoria nu ii consider vinovati. S-au transmis mesaje de avertizare pe toate caile posibile, cei care au ramas au decis si ca atare si-au asumat consecintele", scrie organizatoarea evenimentului, pe contul sau de Facebook, anuntand obtinerea autorizatiei de la Primaria condusa de Gabriela Firea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si