Valuri de aglomeratie au fost pe intreg litoralul in cele 4 zile de minivacanta. Cati turisti, atatea incasari. Cei mai fericiti au fost, de data aceasta, managerii de terase. Pe cei mai multi oameni vremea capricioasa i-a impins catre restaurante.

Iar ospatarii au fost "premiati" pentru rapiditatea cu care si-au servit clientii cu un bacsis a carui medie ar fi undeva la 15 lei pe masa.

Daca facem un scurt calcul, un angajat a castigat, intr-o singura zi, un minimum de 500 de lei. Nici hotelierii n-au avut motiv sa se planga.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cristian Barhalescu presed. Asociatia Litoral-Delta Dunarii: au fost peste 200 de mii de romani si straini o parte, hotelurile au fost pline, au fost si peste 100% pentru ca au pus si paturi suplimentare in unele camere.

Desi a fost vant si un cer plin de nori, turistii n-au plecat acasa la finalul minivacantei. Cativa au ramas pe plaja, dar cei mai multi s-au ingramadit la telegondola, pe faleza si la terase.

Asta desi preturile sunt in continuare ridicate.

Dupa weekendul viitor, insa, preturile la cazare vor scadea pana la 50 la suta. Si nu e singura veste buna. Meteorologii anunta temperaturi ridicate si vreme perfecta de plaja chiar si in septembrie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si