Inundațiile au făcut dezastru în Germania. Oamenii au fost nevoiți să-și părăsească casele pentru a nu-și pune viața în pericol. Românii nu au fost atât de sensibili și au profitat de acest lucru. Ei au mers la furat.

Citeste si: 25 de morți în urma unor alunecări de teren. Furtunile au devastat totul

Românii au furat tot ce au prins din casele evacuate din Germania

Românii nu au putut să empatizeze cu germanii. Ei au furat tot ce au prins. Au luat din casele evacuate: obiecte vestimentare, piese de mobilier, aparate electronice și, nu în cele din urmă, fier vechi.

Poliția germană a primit mai multe sesizări prin care oamenii raportau furturi, de toate felurile, iar până acum, oamenii legii au reușit să prindă mai mulți români.

Citeste si: VIDEO| Iadul apelor le-a luat casele. Furtunile au făcut ravagii în țară

românii au furat din casele evacuate din germania
Românii au furat din casele evacuate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un român, de 47 de ani, a cărat cu o dubă fier luat din casele distruse, iar un alt bărbat de 23 de ani, de origine română, din Attendorn, a fost surprins în timp ce căra tot felul de obiecte metalice.

Citeste si: Catastrofă după inundații

Alți doi români, în vârstă de 20 și, respectiv, 34 de ani, din Recklinghausen, au fost prinși în timp ce furau o mașină de spălat și mai multe electrocasnice în zona Nette.

Polițiștii au demarat anchete pentru a-i prinde pe toți cei care au furat din casele persoanelor evacuate. Ei trag un semnal de alarmă și le cer ajutorul și martorilor.

Oamenii legii le-au cerut martorilor sau celor care dețin case în apropiere, să fotografieze sau să rețină și apoi să le transmită numerele de inmatriculare ale mașinilor cu care românii merg în zonele distruse pentru a fura.

Citeste si: Efectele ciclonului devastator în România. Meteorologii explică ce urmează să se întâmple în următoarele ore

Poliția germană a fost solicitată de cel puțin 13 ori săptămâna trecută în ceea ce privește jafurile românilor. În urma furtunilor apocaliptice, s-au înregistrat 165 de decese, iar 100 de persoane sunt date dispărute, în continuare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si