Cu 30 de ore inainte sa intre in Noul An, milioane de romani au invadat statiunile de la munte. Cea mai aglomerata e Poiana Brasov, unde in lipsa locurilor de parcare, turistii merg dintr-o parte in alta pe jos. La fel de mare e inghesuiala si in Predeal.

In statiunea Busteni, coada mare a fost la telescaun. Turistii care au vrut sa ajunga in varful partiei au asteptat chiar si o ora.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tot ca sa ajunga pe partie, cei care au ales nordul tarii ca loc de vacanta pentru Anul Nou, au ocupat jumatate de drum. Coloana de masini parcate s-a intins, la Cavnic, pe kilometri buni.

In lipsa unui loc liber, turistii s-au blocat unii pe altii. Inainte sa-si ia schiurile in spate, au promis ca vor tine telefonul aproape.

Mai norocosi, altii au fost in trecere: pentru noaptea de anul nou, au ales sa petreaca in Ucraina, la Bukovel- o statiune intinsa si cu drumuri noi, care an de an se umple de romani! 3 nopti

de cazare pentru doua persoane, intr-o vila amplasata aproape de partie, poate ajunge la 2 000 de lei. Sunt insa si alternative mai ieftine. Norocosii care si-au facut rezervare din timp au platit aproape pe jumatate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si