Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Suntem campioni la statul pe internet! Românii petrec șapte ore pe zi, în online

Românii au ajuns să fie campioni la statul pe internet. Un studiu recent arată că petrecem mai mult de un sfert de zi pe internet, adică 7 ore din timpul lor.

Redactia Stirile Kanal D,

Românii, campioni la navigat pe internet

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii petrec mai mult de un sfert din zi pe internet. Potrivit unui studiu, petrecem 420 de minute pe zi, adică șapte ore. Nou este faptul că am ajuns să-i depășim pe americani la acest capitol. În cazul acestora, media este de șase ore și 59 de minute. 

Același studiu mai arată faptul că românii petrec mai mult pe net decât alți europeni. De pildă, austriecii, stau zilnic cam 5 ore și jumătate pe internet, în timp ce germanii petrec puţin peste 5 ore. Iar Danemarca este țara cu cei mai puțini cetățeni care își petrec timpul pe internet.

Ce caută românii pe internet 

Dacă unii români caută diferite informații care să-i ajute în viața de zi cu zi, 54% susțin că sunt lipiți de telefoane pentru că așa pot ține legătura cu familia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

”Studiile arată că 6 din 10 utilizatori folosesc internetul pentru a căuta informații de orice fel și pentru a fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă în online. Mergem acum mai departe și vedem că aproape 54% dintre internauți mărturisesc că sunt legați de telefoane pentru că nu vor să piardă pentu nicio secundă legătura cu cei dragi.”, a declarat Larisa Rațiu, reporter Kanal D.

Vestea bună este că timpul petrecut pe internet de către utilizatori este în scădere cu aproximativ 20% față de anii trecuți.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI