Cei trei, numiți de presa din Anglia "familia parazită", au primit 23 de ani de închisoare pentru fapta lor. Aceștia sunt din Târgoviște. Victima lor, o tânără de 20 de ani, a fost supusă constant bătăilor, forțată să bea și să se drogheze, pentru a putea fi contoloată pas cu pas.

Tânăra a fost cumpărată din România în ianuarie 2012, cu 10.000 de euro, de Constantin Mihai, un bărbat de 37 de ani originar din Târgovişte, şi de către soţia sa, Valentina.

Victimei i s-a dat un telefon conectat la conturile lor de iCloud, astfel să aibă control la toate mișcările ei și să fie monitorizată în orice moment. Ea nu a fost lăsată să comunice cu familia și a fost forțată să le spună că nu vrea să-i vadă.

Citeste si: Un bărbat a fost găsit mort într-o saună din Constanța

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În aprilie 2015, după trei ani în care a fost forțată să se prostitueze, drogheze și să facă abuz de alcool, tânăra a reușit să ascundă destui bani pentru un bilet de avion în Ungaria, acolo unde avea legaturi de familie.

Ca urmare a unei anchete ample desfășurate pe teritoriul Angliei și României, anchetatorii au aflat că în acțiunile de exploatare a fost implicat și fratele lui lui Constantin Mihai, pe nume Cătălin Marian Mihai.

S-a constatat că fraţii Mihai aveau o reţea vastă de femei care lucrau ca prostituate. Cea care colecta sumele de bani era Valentina Mihai, soţia lui Constantin Mihai. Anchetatorii vorbesc de sume importante de bani.

Citeste si: Cea mai grea încercare a marelui Hagi! ”Regele” s-a răsturnat cu mașina în drum spre Constanța, într-un grav accident petrecut acum 26 de ani

În octombrie 2017, Constantin şi Valentina Mihai au fost arestaţi la adresa lor de domiciliu din Târgovişte, în urma unui mandat european de arestare, iar Cătălin Marian Mihai a fost arestat la o altă proprietate, tot din Târgovişte.

Pe data de 9 aprilie 2018, cei trei au fost extrădați în Marea Britanie și au fost judecați la Curtea Crown Southwark, informează adevărul.ro.

Constantin Mihai a primit 9 ani de închisoare, Valentina Mihai- 6 ani, iar Cătălin Mihai a fost condamnat la 8 ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si