Close sidebar
Close sidebar

Românii care călătoresc în Norvegia, plasaţi în continuare în izolare pentru 10 zile şi după data de 15 iulie

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat, vineri, că Românii care călătoresc în Norvegia vor fi plasaţi în continuare în izolare pentru 10 zile şi după data de 15 iulie.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”MAE precizează că, în conformitate cu informaţiile oficiale comunicate de către autorităţile norvegiene Ambasadei României la Oslo, persoanele care se deplasează din România în Regatul Norvegiei vor continua, şi după data de 15 iulie, să fie supuse regimului aplicabil în prezent, adică vor fi plasate în autoizolare pentru o perioadă de 10 zile de la momentul intrării pe teritoriul norvegian”, a transmis, vineri, MAE.

Citeste si: Carmen Dan a primit bani pentru haine și hrană înainte să demisioneze de la Ministerul de Interne! Vezi ce sumă a încasat fostul ministru!

De asemenea, MAE precizează că, potrivit autorităţilor norvegiene, din data de 15 iulie, măsura autoizolării se va aplica în funcţie de rezidenţa persoanei în cauză, astfel încât cetăţenilor români cu rezidenţă permanentă într-una din ţările exceptate de la această măsură nu le va mai fi impusă măsura autoizolării.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Lista ţărilor exceptate poate fi consultată  AICI

Citeste si: Semnal de la Guvern. Ce spune ministrul despre reintrarea în starea de urgență

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Oslo+ 47 22 561237,+ 47 22 446951,+ 47 22 556832 şi+ 47 22 558227, apelurile

fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice+ 47 99 153137.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI