Close sidebar
Close sidebar

Romanii din diaspora au trimis in tara 3,2 miliarde de dolari in 2015! Suma este mai mica decat cea din 2014!

Romanii care au decis sa plece si sa munceasca in strainatate au trimis anul trecut o suma consistenta in tara. Conform rapoartelor, aceste persoane au trimis in Romania o suma totala de 3,2 miliarde de dolari, ceva mai mica fata de cea din 2014, care a fost de 3,43 de miliarde.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aceste date au fost publicate de catre Banca Mondiale si prezentate de catre reprezentantii MoneyGram in cadrul unei conferinte de presa.

Principalele tari de unde au venit banii sunt Italia (937 de milioane), Spania (740 de milioane) si Germania (422 de milioane).

Conform acestor date, la nivelul anului 2014, in Italia lucrau 1,08 milioane de romani, in Spania 728.200 de persoane, in timp ce in Germania erau la munca 355.300 de romani.

Numarul romanilor care muncesc in strainatate a crescut enorm in ultimii ani. Spre exemplu, in 2007, in afara granitelor erau inregistrati 1,44 milioane de romani la munca, iar la finele lui 2014, numarul lor a ajuns la 2,37 de milioane de oameni, noteaza cei de la profit.ro.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI