Numele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt pe buzele tuturor de săptămâni bune, de când s-a aflat despre poveste. Nu doar în România cazul monstrului din Caracal a făcut valuri, ci și în afara țării. Cum în ultima perioadă, tot mai mulți cred că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu sunt moarte, ci răpite și sechestrate de cineva, poate chiar duse în străinătate, românii din Diaspora s-au mobilizat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Promitem că toată diaspora este cu ochii pe acest caz. Tot Manchester vă caută. We will not abandon you”, este unul dintre numeroasele mesaje postate pe paginile de socializare dedicate celor două fete răpite de Gheorghe Dincă.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul dispariției Alexandrei Maceșanu! Procurorul Cristian Popescu şi alţi trei poliţişti, puşi oficial sub acuzare

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, desființează declarațiile lui Gheorghe Dincă de la audierile de azi! "Minte pentru a-și apăra complicii!"

Citeste si: Cât de fericită era Luiza Melencu în perioada în care avea iubit! Imagini cu cei doi

Luiza Melencu a dispărut în aprilie, Alexandra Măceșanu în iulie, răpite de Gheorghe Dincă

Luiza Melencu a dispărut din Caracal în luna aprilie, și deși familia a anunțat autoritățile, de ea nu s-a știut nimic până în iulie, atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112 cerând ajutor pentru că fusese răpită.

Nu a fost ajutată, oamenii legii au ajuns prea târziu la locuința unde fata fusese sechestrată de Gheorghe Dincă și nu a mai fost găsită. Săltat de polițiști, Dincă a mărturisit că le-a omorât pe cele două fete. Cu toate acestea, atât familiile lor cât și mulți alți oameni, nu cred că Alexandra și Luiza sunt moarte, ci sechestrate undeva, iar Ghoerghe Dincă este doar o verigă a unui adevărat lanț al traficului de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si