Close sidebar
Close sidebar

Românii din DIASPORA protesteză! Au ieșit în număr impresionant în stradă! Care este motivul

Un grup de români din Milano au declanșat un protest spontan, după ce au cerut lămuriri în legătură cu noul Cod Rutier din Italia, care a intrat în vigoare pe 4 decembrie.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Modificările făcute Noului Cod Rutier, și care au intrat în vigoare din 4 decembrie, obligă un cetățean străin să-și schimbe plăcuțele de înmatriculare ale mașinii, dacă locuiește mai mult de 60 zile în Italia.

Românii din Italia protestează

Românii stabiliți în Italia s-au revoltat cu privire la această măsură și au ieșit pe străzi să proteseze.

Numărul oamenilor a fost atât de mare, încât autoritățile au fost nevoite la un moment dat să blocheze accesul în clădire.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Legea prevede că persoanele care au rezidenţa de peste 60 de zile în această ţară nu mai au voie să circule cu o maşină înmatriculată în străinătate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI