"Venim acasa, draga Romanie" este mesajul unei familii de romani stabilita in Belgia, iar alaturi de mesaj este o fotografie cu un autoturism al carui numar de inmatriculare este 1 JOS PSD.
Razvan Stefanescu, proprietarul masinii cu numere anti-PSD a ramas fara permis de conducere, dar si fara numerele de inmatriculare. Barbatul a fost condus la Brigada Rutiera Bucuresti, unde i s-a intocmit dosar penal.

Ambasada Suediei la Bucuresti a reactionat printr-un mesaj pe Facebook dupa ce soferul roman cu placute personalizate anti-PSD s-a ales cu dosar penal. „Dupa ce am luat legatura, in aceasta dimineata, cu autoritatea responsabila- Agentia Suedeza de Transport, am vrea sa precizam urmatoarele:- Potrivit Agentiei de Transport Suedeze, placutele de inmatriculare personalizate sunt valabile pentru transportul in afara granitelor Suediei;- Proprietarii placutelor de inmatriculare personalizate ar trebui sa ia cu ei si numerele originale, pentru a le putea schimba in cazul in care tara unde calatoresc nu accepta placutele personalizate;- Fiecare tara decide ce tip de vehicule pot circula pe teriorul respectivei tari. Autoritatile suedeze nu pot influenta ce vehicule sunt lasate sa circule pe drumurile unei tari”, se arata pe pagina de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucuresti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

sursa: adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si