Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Românii din Fâșia Gaza n-au ajuns încă în țară. Peste 260 oameni au cerut ajutorul pentru a fi aduși în România

Peste 100 de români au fost evacuați din Fâșia Gaza, iar acum urmează să ajungă în România. Zborul de azi-noapte cu care trebuiau să fie aduși a fost anulat brusc.

Redactia Stirile Kanal D,

Românii din Fâșia Gaza n-au ajuns încă în țară. Peste 260 oameni au cerut ajutorul pentru a fi aduși în România

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Peste 260 oameni au cerut ajutorul pentru a fi aduși în România

Cursa care trebuia să ajungă pe aeroportul Otopeni din Cairo la 03:00 a fost anulată încă de aseară. Un alt avion era programat să aterizeze la 07:20, dar nici acesta nu era cel cu românii evacuați din Fâșia Gaza.

Potrivit unor surse, cei 103 români din zona de război și familiile acestora ar urma să ajungă după ora prânzului aici în București, cu o cursă specială. Ieri, aceștia au fost scoși din Gaza și duși în Egipt la Cairo. Ministerul Afacerilor de Externe a anunțat în această dimineață că alți 51 de români vor fi evacuați din Fâșia Gaza în Egipt.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În total, peste 260 de români și familiile acestora au cerut ajutorul pentru a fi aduși în România.”, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI