Close sidebar
Close sidebar

Românii din Olanda votează în pubele de gunoi! Ambasada: ”Acestea sunt urnele puse la dispoziție de primăriile olandeze”

Brândușa Predescu, o româncă stabilită la Amsterdam, a scris pe Facebook că votul său a fost pus într-o pubelă de gunoi. Ambasada spune că acestea sunt urnele folosite în Olanda.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

””Nu, aceasta nu este o pubela.
Aceasta este o urna de votare din Olanda.
Toate primariile oraselor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Si nimeni nu ridica din sprancene🤔.
In astfel de urne, puse la dispozitie de primarii, votam astazi in 25 de sectii organizate in 6 orase diferite din NL”, a scris Brândușa Predescu.

Citeste si: EXIT POLL PNL. Numărătoare paralelă: Cine se află pe primele două locuri în cursa prezidențială

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019- Un membru al unei secţii de votare din Dolj, cercetat de poliţişti după ce a aplicat ştampila de vot în locul unei femei de 74 de ani

”Acestea sunt urnele folosite in Olanda la alegerile de toate tipurile.
Multumim primariilor celor 6 orase cu care colaboram in aceste zile pentru a asigura cele mai bune conditii de vot cetatenilor romani din Olanda”, a fost reacția Ambasadei României în Regatul Țărilor de Jos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI