Casa Mariei Tripon din tara Oasului o sa rasune de colinde! Fiii plecati departe se-ntorc acasa!

Maria Tripon: Am 3 feciori 2 casatoriti si unul urmeaza anul viitor, 2 sunt la Cluj si unul in Franta la Paris.

Pentru copiii ei, mama cu dor in suflet a randuit tot ca la carte: a impodobit bradul si va scoate de la pastrat bucatele!

Compoturi, dulceturi, muraturi, de toate a pus osanca noastra, doar sa ii stie pe toti cei trei fii multumiti. Cei mai bucurosi vor fi insa cu siguranta nora si fiul plecati de ani buni in Franta. Acolo nimic nu are gustul de acasa!

Camera de suflet a gazdei noastre este insa cea in care stau hainele de sarbatoare ale fiilor si nurorilor ei. Fiecare are pregatit deja costumul pe care sa il imbrace in ziua sfanta a Craciunului.

Feciorilor le-a pregatit costume din lada de zestre... Haine care sa le-aduca aminte de acasa si de vremurile copilariei! Nu este deloc usor sa iti stii copii plecati la sute si chiar mii de kilometri departare, fotografiile din vacante le mai alina insa suferinta celor ramasi acasa.

Anul acesta, familia Tripon din tara Oasului se va reuni, la fel ca multe altele unde parinti oricopii sunt plecati in cautarea unei vieti mai bune pe meleaguri straine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si