VIDEO- Record de rezervări pentru Egipt

Țara piramidelor cucerește de la un an la altul tot mai mulți români care vor să trăiască experiența unui safari, să vadă piramidele și vestita Vale a Regilor. Momentele de relaxare și le petrec la piscină, în resorturi luxoase cu vedere la mare și umbrite palmieri, unde au parte de servicii all-inclusive.

Agențiile de turism abia fac față cererilor

De pe aeroportul din Cluj-Napoca pleacă cele mai multe zboruri charter spre Egipt. Majoritatea aterizează pe țărmul Mării Roșii, în Hurghada.

Citeste si: Vacanţa de Paşte 2022: Când intră elevii în vacanţa de primăvară? Ministerul Educaţiei, anunţ pentru elevi

Acum, mai mult ca oricând, agențiile de turism abia fac față cererilor venite din partea românilor care vor să-și petreacă Paștele aici:

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Oana Rusu, director vânzări agenție de turism: "Prețurile încep undeva de la 400 de euro de persoană. Noi ca agenție nu ofertăm pachete la hoteluri de patru stele, nu facem discriminare, dar sunt de proastă calitate și oamenii ajung să facă reclamații. La ceea ce vindem noi, hotelurile care sunt bune, prețul mediu este undeva la 700-800 de euro de persoană."

Noi chartere pentru turiști

Reprezentanții agențiilor de turism spun că au fost nevoiți să închirieze noi chartere pentru a-și putea trimite turiștii în vacanță. Într-o singură săptămână zboară 5 sau 6 avioane spre această destinație. Fluxul de pasageri din aeroportul clujean crește de la o zi, la alta.

Citeste si: Cât ne costă vacanța de Paște

David Ciceo, director Aeroportul Internațional Cluj: "Să știți că Hurghada, destinația din Egipt, a fost o surpriză placuta.

Și în 2021 am avut foarte multe zboruri chiar și 20 de zboruri pe săptămână pentru că sunt condiții foarte bune și prețuri foarte bune."

Citeste si: Cazarea din vacanță, aleasă pentru Instagram

Conducerea aeroportortului se așteaptă la un număr record de turiști.

Citeste si: Pe ce dată se sărbătoreşte Paştele 2022 şi câte zile libere vom avea? Calendar ortodox aprilie 2022

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si