Close sidebar
Close sidebar

Românii își petrec sărbătorile la cumpărături. Magazinele sunt pline ochi

Se apropie Revelionul, iar asta înseamnă o nouă sesiune de cumpărături, după cea de Crăciun. Astăzi, magazinele au fost pline, iar situaţia va fi la fel şi mîine.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aşadar, înarmaţi-vă cu răbdare. Printre clienti descoperim si oameni care pun chibzuinta pe primul loc. Lista de cumparaturi pentru revelion are in prim plan fructe, legume, peste si bauturi.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Principala greseala, la cumparaturi, este lipsa unei liste. De asemenea, nu trebuie sa intram in magazin flamanzi. Stomacul gol ne face mai pofticiosi, explica specialistii, si in felul aceste devenim dornici sa umplem cosul cu produse alimentare care nu sunt necesare. Graba e o alta greseala. Analizati eticheta si preturile cu atentie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI