Apelul la mila față de copii pare să fie cea mai bună strategie pentru românii care vor să ajungă pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Tot mai mulți români vor să beneficieze de politica administrației lui Joe Biden  care îi integrează pe cei care solicită azil politic în comunitățile americane. Se pare că mulți dintre conaționalii noștri au găsit pretextul perfect și încearcă să apeleze la partea emoțională a autorităților americane.

Citește si: Muncitorii români din Olanda, obligați să doarmă într-o cabină de TIR sau container: „Avem nevoie de ei pentru munca pe care alții nu vor să o facă”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform presei din Statele Unite ale Americii, o familie din țara noastră a solicitat autorităților de peste Ocean azil politic sub pretextul că fuge din calea războiului declanșat în Ucraina de armata președintelui rus Vladimir Putin. Cu toate că românii sunt de părere că acest pretext îi va ajuta, funcționarii din SUA își dau seama de strategia lor.

Familiile de români susțin că fug din calea războiului declanșat de Vladimir Putin

Pentru a obține azil politic în Statele Unite ale Americii, conaționalii noștri, mai ales cei cu familii numeroase, fac apel la mila americanilor și folosesc copiii drept "pașaport emoțional" în drumul către visul american, conform realitatea.net.

Citește si: Un român, număr record de migranți traficați. Câți oamenii a dus în Austria și ce câștiguri a încasat în doar un an și jumătate

Un sondaj realizat de o platforma de recrutare din România prezintă că, de la începutul războiului din Ucraina, 51% dintre români au luat în calcul să părăsească România, în timp ce 12% așteaptă să vadă cum evoluează criza de la granița cu Ucraina. În timp ce 11% sunt de părere că războiul nu ne va afecta.

Citește si: O româncă a fost înjunghiată în Austria chiar de iubitul ei. Bărbatul se scuză: „A fost un accident, am vrut să tai mămăliga”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si