Rodica face sapun in casa. Este cel mai bun, spunea ea. Chiar si asa mai cumpara din cand in cand si de la magazin.

”Sapun mamica, sapun obisnuit de fata. Eu dimineata cand ma scol ma spal cu apa rece si cu sapun din ala, seara incalzesc un pic de apa si ma spal”

 

Datele arata ca anul trecut un roman a cheltuit 1, 58 de lei pentru sapun. Pentru articolele de parfumerie si cosmetica, o persoana a cheltuit in medie 9, 37 de lei pe luna. Suma scade cand vine vorba de ingrijire personala si ajungem la 7.89 de lei pe luna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

”Eu nu am dat cu crema, nu am dat cu farduri, nu am dat cu ruj, asa cum am fost naturala. Si acum mai imi zice cineva aoleu mamaie ce fata ai, pai la 80 de ani de unde sa mai am fata”

Lipsa sapunului se simte cel mai tare in randul orasenilor.Cursele cu mijloacele de transport in comun devin uneori un adevarat cosmar.

 

Ei bine, si daca va ganditi ca problema sunt de fapt banii se pare ca tehnologia bate orice alta nevoie a romanului. O familie plateste lunar in medie 90 de lei pentru serviciile de telefonie mobila. De aproape 60 de ori mai mult, decat pentru un sapun.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si