Ediția de aseară a emisiunii s-a poziționat pe primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări, și pe poziția secundă, pe targetul All Urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, primul loc în audiențe, la nivelul întregii țări 

Miercuri, 4 mai, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 4,6% rating și 15,4% cota de piață, pe tagetul Național.

Stația s-a clasat pe locul doi, la mică distanță de primul clasat, pe targetul All Urban, acumulând 3,8% rating și 13,2% cota de piață.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”. La pas, în inima Transilvaniei

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmărită de o medie de 813.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:38, aproape un milion (984.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D.

Cu ce se ocupă câștigătorul ediției de seara trecută ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Câștigătorul ediției de aseară “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost Răzvan, un tânăr inginer din Suceava, care și-a adjudecat suma de 5800 de lei, într-un meci al minții antrenant. Acesta l-a “detronat” pe Dan, unul dintre cei cinci concurenți, care ridicase jackpot-ul la 5400 de lei.   

Citeste si: Antrenamentul minții, în preferințele românilor!- „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, primul loc în audiențe, cu ediția difuzată aseară; Kanal D, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe

Emisiunea care îți antrenează mintea, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si