Close sidebar
Close sidebar

Romanii stau ore in sir in trafic pentru cateva clipe pe partia de schi!

Reincepe aglomeratia pe Valea Prahovei! Rominii se incoloneaza.. din nou pentru vacanta de revelion. Daca reusesc sa treaca testul coloanelor de masini... vor avea parte de un sejur reusit. Aseara s-a deschis... oficial sezonul de schi in statiunea Busteni.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca in fiecare an, inainte de revelion,  drumul national 1 se transforma intr-un cosmar pentru cei care aleg sa isi petreaca sarbatorile in statiunile montane.
Chiar daca politia rutiera indruma soferii pe ruta ocolitoare DN 1 A, Cheia, Valenii de Munte, cei mai multi vin tot pe drumul pe care il cunosc ca in palma. Stiu lectia: rabdare si nervi de otel.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Dar, odata ajunsi, turistii vor uita cu siguranta de traficul aglomerat. Statiunile ii asteapta cu multe surprize.

Monitorii de schi din statiune, dar si salvamontistii din Busteni au coborat partia cu faclii aprinse. Toate instalatiile de transport pe cablu sunt pregatite iar administratorii pârtiei abia ii asteapta pe turisti.

Pe intreaga durata a sezonului de iarna, la baza pârtiei Kalinderu, vor avea loc mai multe evenimente prin care vor fi promovate sporturile de iarna. Iar noaptea de revelion va fi una speciala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI